Traiteur Den Silveren HarynckOver ons


Den Silveren Harynck is een naam dat staat voor meer dan 20 jaar ervaring aan smaak en kwaliteit. Volgens de regels van de kunst wordt u verwend door gastvrouw Els Vyt, Chef Luc Van Landeghem en zoon Sam Van Landeghem.

Chef Luc heeft in al die jaren een unieke persoonlijke stijl ontwikkeld en werkt enkel met verse en seizoensgebonden producten. Dit kan u terugvinden in onze creatieve traiteur gerechten die omschreven worden als een harmonisch evenwicht tussen klassiek en vernieuwend. Vanuit een totaal vernieuwde keuken (juli 2014) worden uw gerechten met zorg en passie bereidt.

Wij bieden u de mogelijkheid om een volledig diner samen te stellen van bij het proevertjesbord tot en met een verleidelijk dessert. Ook is het perfect mogelijk om een vooropgesteld menu te kiezen of een enkel gerecht.

Wij besparen u graag zoveel mogelijk tijd in de keuken, daarom voorzien wij dat de voorgerechten en desserts op bord gedresseerd worden. Verder zijn de warme gerechten zo bereidt dat u deze enkel nog dient op te warmen in de oven. Voor deze gerechten krijgt u de bereidingswijzen mee. Ook is het mogelijk om voor deze gerechten borden te gebruiken van ons.

Hebt u grotere plannen? Den Silveren Harynck staat klaar om u bij te staan met feestjes, communie en bijeenkomsten. Het verhaal eindigt niet bij u thuis. Ook voor bedrijven verzorgen wij graag walking dinners, recepties, personeelsfeesten. Dit kan u samen met ons bepreken zodat op het moment zelf alles in goede banen valt. Aarzel niet om ons hierover te contacteren.

Wij zorgen voor een geslaagde harmonie die het culinaire genieten tot een kunst verheft.